Det siger kunderne

Mere end 55 års erfaring har givet
mange gode samarbejdspartnere

Kontakt os

Camp Adventure

LCK har løst logistik- og transportopgaver for Camp Adventure. Hør Jesper Mathiesen, CEO, fortælle om vores samarbejde i filmen.
Se services

Bryghuset Braunstein

LCK har løftet opgaver ved byggeriet af Bryghuset Braunstein.
Se services

Jul på Køge Torv

Se services

BOOK OPGAVE

For os er det vigtigt, at du som kunde får den bedst mulige service.

Det siger kunderne om LCK

Mere end 55 års erfaring har givet mange gode samarbejdspartnere.
Vi samarbejder med LCK om kranopgaver, samt leje og tømning af affaldscontainere. Vi har altid oplevet venlig, hurtig og fleksibel betjening, høj effektivitet og fair priser. Vores bedste anbefaling af LCK til virksomheder, som søger en pålidelig samarbejdspartner, der tilbyder alsidige transport- og containerløsninger.

Jeppe Olsen

Logostikchef, XL-Byg CF Petersen & Søn A/S

P. Andersen & Søn er en facadeentreprenørvirksomhed, der bruger LCK til tunge løft, kran- og grabbeopgaver, transport af skibscontainere og køreplader. Vi oplever altid professionel håndtering af opgaverne, fra modtagelsen af ordre til flinke og imødekommende chauffører, der løser opgaven. P. Andersen & Søn kan bestemt anbefale LCK til alle typer transport- og containerløsninger.

Peter Andersen

CEO, P. Andersen & Søn Entreprise A/S

I et travlt miljø er det vigtigt at have en stabil, hurtig og fleksibel samarbejdspartner indenfor container og kran. Vi bruger LCK til daglige affaldsløsninger. Derudover bruger vi LCKs kranbiler til vores stadionbyggeri. Det er altid imponerende at se, hvordan de kan få tunge byggematerialer til at svæve op på toppen af vores kontortårne. Hermed mine bedste anbefalinger til LCK som en leverandør, der er 100% pålidelig.

Per Rod

Adm. direktør, HB Køge A/S

Jeg kan varmt anbefale LCK til løfte- og logistikopgaver, det fungerer.

Jesper Mathiesen

CEO, Skovtårnet, CampAdventure